Kennisgeving besluit op aanvraag het tijdelijk plaatsen van units t.b.v. school huisvesting, Piet Heinweg (parkeerterrein 't Ravijn) te Nijverdal

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag het tijdelijk plaatsen van units t.b.v. school huisvesting, Piet Heinweg (parkeerterrein 't Ravijn) te Nijverdal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Wij hebben op 7 december 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001693 voor het tijdelijk plaatsen van units t.b.v. school huisvesting op de locatie Piet Heinweg 20 (parkeerterrein) te Nijverdal. De vergunning is Toegekend. Procedure Indien u belanghebbende bent, kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan Burgemeester en wethouders, postbus 200, 7440 AE Nijverdal. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op de dag nadat het besluit genomen is en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact met ons opnemen via gemeente@hellendoorn.nl of telefoonnummer 0548-630000.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. 0220f8d0bc5486f6c184f9c51ebaffc6

Gerelateerde berichten