Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag het wijzigen van een brandscheiding, Mensinkweg 6b te Nijverdal

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag het wijzigen van een brandscheiding, Mensinkweg 6b te Nijverdal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Wij hebben een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000981 voor het wijzigen van een brandscheiding op de locatie Mensinkweg 6b te Nijverdal. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Toegekend. Inzage Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn in te zien via de link 'Bekijk documenten' aan de linkerzijde op deze pagina. De inzageperiode is 6 weken en start op de dag van publicatie. Procedure Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan Burgemeester en wethouders, postbus 200, 7440 AE in Nijverdal. Na afloop van de inzagetermijn nemen wij een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via gemeente@hellendoorn.nl of telefoonnummer 0548-630000.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 02-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. 1fac3ce1fa7b2126d88cda1ad7fe0e72

Gerelateerde berichten