Kennisgeving ontvangst aanvraag het bouwen van een schuur met overkapping en het plaatsen van een erfafscheiding, Berkelstraat 20 te Nijverdal

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag het bouwen van een schuur met overkapping en het plaatsen van een erfafscheiding, Berkelstraat 20 te Nijverdal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 12 oktober 2023 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het bouwen van een schuur met overkapping en het plaatsen van een erfafscheiding op de locatie Berkelstraat 20 te Nijverdal. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001707. Procedure De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Dit betekent dat wij over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag een besluit nemen. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. De termijn schort ook op als wij de aanvrager hebben gevraagd om aanvullende gegevens in te dienen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via gemeente@hellendoorn.nl of telefoonnummer 0548-630000.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 26-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. 6c34a6fd68fa8b74edfb5d136e2b8d15

Gerelateerde berichten