Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden

Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden is een Winkel voor kunstenaarsbenodigdheden gelegen aan Vinkenweg 17 in Nijverdal.

Meer informatie over Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden in Nijverdal

Art Center Regenboog is een winkel in Nijverdal, Overijssel die een breed assortiment aan kunstbenodigdheden aanbiedt. Ze hebben momenteel najaarsaanbiedingen, waaronder de Van Gogh olieverfkist Inspiration, de Atelierezel NR30 en de Baklijst blank + linnen doek combideal. Deze producten zijn allemaal in de uitverkoop met kortingen tot 24%. Daarnaast hebben ze ook een Atelierezel met wieltjes NR35 en andere bestsellers. Art Center Regenboog biedt ook een ruime keuze aan baklijsten, schildersdoeken en andere benodigdheden. Hun winkel heeft voldoende parkeergelegenheid en als je lijsten nodig hebt, kun je ze bestellen via de webshop en ze vervolgens ophalen in de winkel.

Wil je weten wat Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Art Center Regenboog Lijstenmakerij & kunstenaarsbenodigdheden

Bezoekers bekeken ook