AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner

AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Albert Einsteinstraat 4 in Nijverdal.

Meer informatie over AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner in Nijverdal

AutoBas is een autoverhuurbedrijf in Nijverdal dat ook 9-persoons bussen verhuurt. Ze staan bekend om hun service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een voorraad van gemiddeld 80 jong gebruikte occasions hebben ze een breed assortiment voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast het verhuren van auto's, zoekt AutoBas ook in opdracht van klanten de perfecte auto die voldoet aan hun specifieke wensen. Deze auto's worden geleverd met 6 maanden Bovag garantie. Ze hebben ook een nieuw initiatief genaamd Klasseimport.nl. In hun moderne werkplaats zorgen gekwalificeerde monteurs voor het onderhoud en de jaarlijkse APK van uw auto. Met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9 op Klantenvertellen.nl streven ze ernaar om ook u niet teleur te stellen. U bent van harte welkom in hun showroom waar altijd een ruime voorraad auto's te vinden is. Daarnaast kunt u in hun moderne werkplaats terecht voor verschillende diensten. AutoBas is een BOVAG erkende garage.

Wil je weten wat AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar AutoBas - Profile Nijverdal - Bosch Workshop Partner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AutoBas – Profile Nijverdal – Bosch Workshop Partner

Bezoekers bekeken ook