Blokker Nijverdal

Blokker Nijverdal is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Willem Alexanderstraat 26 - 28 in Nijverdal.

Meer informatie over Blokker Nijverdal in Nijverdal

Bij Blokker Willem Alexanderstraat in Nijverdal kun je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen vinden voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, evenals dagelijkse keukenapparaten zoals koffiemachines en tosti-ijzers. Daarnaast bieden ze ook een breed scala aan huishoudelijke apparaten en schoonmaakproducten, zoals stofzuigerzakken en luchtverfrissers. Ook hebben ze opbergproducten zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies vragen aan de medewerkers, of je kunt ervoor kiezen om online te bestellen en het thuis te laten bezorgen of in de winkel op te halen. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en nieuwe producten via hun social media kanalen. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00 via het telefoonnummer 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Blokker Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Nijverdal

Bezoekers bekeken ook