Bonvanie

Bonvanie is een Sundaerestaurant gelegen aan Grotestraat 59 in Nijverdal.

Meer informatie over Bonvanie in Nijverdal

Vanaf vandaag zijn de winkels van Bonvanie in Nijverdal, Rijssen en Wierden weer 7 dagen per week geopend tot 21.00 uur. Ze bezorgen dagelijks vers gedraaid schepijs en chocolade bij hun winkels en enkele wederverkopers en zijn op zoek naar hulp in de vorm van nieuwe vacatures. Daarnaast bieden ze ook stageplekken aan waar je kunt leren hoe het er bij Bonvanie aan toe gaat. Op social media kun je de laatste posts van Bonvanie bekijken en voor contact kun je terecht op het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres. De openingstijden van de winkels zijn op weekdagen van 10.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 18.00 uur. Bij Bonvanie kun je genieten van vers ambachtelijk schepijs en eerlijke chocolade, zowel in de winkels als online te bestellen.

Wil je weten wat Bonvanie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonvanie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonvanie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonvanie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bonvanie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonvanie

Bezoekers bekeken ook