Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Henry Dunantplein 4 in Nijverdal.

Meer informatie over Bruna in Nijverdal

Het is Kookboekenweek en dat betekent dat er volop aandacht is voor kookboeken. Daarnaast zijn er ook andere interessante boeken die de aandacht verdienen, zoals het boek van Haemin Sunim met wijsheden voor moeilijke tijden. Ook wordt er in een boek aandacht besteed aan wat er echt gebeurde op de Oostzee. Voor de kerstliefhebbers is er het boek Foodies, waarin je de kerstvreugde kunt voelen. Verder is er een boeken top 100, waarin het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim hoog scoort. Dit boek staat bekend om zijn opmerkelijke openhartigheid. Daarnaast is er ook een top 10 per genre, waarin boeken die razend populair zijn op TikTok worden genoemd. Tot slot is er ook aandacht voor het belang van goede inkt, want als je snel dé beste inkt nodig hebt, is dat ook mogelijk. Kortom, er is voor ieder wat wils in de wereld van boeken.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook