BYK Netherlands B.V.

BYK Netherlands B.V. is een Chemische fabriek gelegen aan Rudolf Dieselstraat 8 in Nijverdal.

Meer informatie over BYK Netherlands B.V. in Nijverdal

In het nieuws van 16-30 oktober 2023 wordt er een virtuele serie aangekondigd die gericht is op moderne coatingsformuleringen. Deze serie biedt technische inzichten, theorie en de nieuwste innovaties om de ontwikkeling en het gebruik van pigmentconcentraten en dispersies te optimaliseren. Daarnaast wordt er een WEBseminar evenement aangekondigd waar experts van BYK gespecialiseerde additieve oplossingen zullen presenteren voor constructielijm en afdichtingstoepassingen. Ondertussen zijn er nog lopende onderzoeken naar de oorzaak van de brand in Kempen. Er wordt goede voortgang geboekt bij het beveiligen van de ongevalslocatie en het schoonmaken ervan. Het artikel introduceert ook verschillende nieuwe additieven van BYK, zoals een rheologie additief voor waterige systemen en een poedervormig rheologie additief voor hydraulisch uithardende constructiechemische systemen. BYK biedt ook verschillende evenementen en producten aan die relevant zijn voor verschillende industrieën, zoals coatings, batterijen en composieten. De focus ligt op het verbeteren van systemen, het bevorderen van duurzaamheid, kwaliteit en innovatie, en het delen van expertise en oplossingen.

Wil je weten wat BYK Netherlands B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BYK Netherlands B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BYK Netherlands B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BYK Netherlands B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar BYK Netherlands B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BYK Netherlands B.V.

Bezoekers bekeken ook