Cabomba - LEADER

Cabomba - LEADER is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Máximastraat 1 in Nijverdal.

Meer informatie over Cabomba - LEADER in Nijverdal

Cabomba is een adviesbureau dat zich richt op projecten in de groene ruimte. Ze bieden diensten aan op het gebied van projectontwikkeling, projectcommunicatie, project- en subsidieadministratie, projectmanagement, procesbegeleiding en subsidieaanvragen. Daarnaast organiseren ze ook bijeenkomsten en excursies en kunnen ze suggesties doen voor sprekers en interessante projecten. Ze hebben ervaring met LEADER/CLLD en Interreg en werken onder andere voor POP3. Voor meer informatie en contactgegevens kun je hun website bezoeken.

Wil je weten wat Cabomba - LEADER verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cabomba - LEADER of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cabomba - LEADER? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cabomba - LEADER het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Cabomba - LEADER reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Cabomba – LEADER

Bezoekers bekeken ook