Camping bij de Schaapskooi

Camping bij de Schaapskooi is een Kampeerterrein gelegen aan Dalkruid 27a in Nijverdal.

Meer informatie over Camping bij de Schaapskooi in Nijverdal

Op de website van Camping bij de Schaapskooi kunt u genieten van een rustige omgeving in Twente. De camping ligt aan de rand van het natuurgebied 'het Wierdense veld' en heeft 40 toeristische plekken verdeeld over 2 velden. Alle plekken zijn voorzien van verharding en een draadloze internetverbinding. Op 1,5 km afstand bevindt zich een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, bakker en pizzeria. Het gezellige dorp Nijverdal ligt op ongeveer 3,5 km afstand. De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober.

Wil je weten wat Camping bij de Schaapskooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping bij de Schaapskooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping bij de Schaapskooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping bij de Schaapskooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Camping bij de Schaapskooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping bij de Schaapskooi

Bezoekers bekeken ook