Casa Stromboli

Casa Stromboli is een Italiaans restaurant gelegen aan De Joncheerelaan 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Casa Stromboli in Nijverdal

Bij Casa Stromboli, een Italiaans restaurant in Nijverdal, wordt iedereen hartelijk verwelkomd, of je nu met vrienden, familie, je partner of zakenrelaties komt. Het restaurant is gelegen aan de rand van de prachtige Sallandse Heuvelrug en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Casa Stromboli biedt de mogelijkheid om te genieten van de pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Naast dineren in het restaurant is er ook de optie om eten af te halen. De openingstijden van de keuken zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 16:00 tot 21:30 uur en op zondag van 16:00 tot 21:00 uur. Casa Stromboli is een Italiaans restaurant dat geopend is tot 2023 en het webdesign is verzorgd door Maluku Paradise.

Wil je weten wat Casa Stromboli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Casa Stromboli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Casa Stromboli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casa Stromboli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Casa Stromboli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Casa Stromboli

Bezoekers bekeken ook