Cavallo Keukens

Cavallo Keukens is een Keukenwinkel gelegen aan Nicolaus Ottostraat 7 in Nijverdal.

Meer informatie over Cavallo Keukens in Nijverdal

Cavallo Keukens is op zoek naar een vakbekwame meubel- en interieurbouwer om hun team te versterken. Ze zijn gespecialiseerd in subliem vakmanschap en hebben een passie voor hout en mooie materialen. Hun meubels hebben bijzondere details en zijn herkenbaar aan de fraaie tandverbinding op de hoeken, een smalle voeg tussen de laden en een strakke ombouw. Vanwege de groeiende vraag naar Cavallo keukens zal het bedrijf in 2022 een derde bedrijfspand in gebruik nemen. Op deze locatie zal veel voorraad aan hout en plaatmateriaal komen te staan, evenals de Cavallo's die klaar zijn voor montage. Daarnaast biedt Cavallo Keukens een gratis brochure aan waarin de prijzen en mogelijkheden worden beschreven.

Wil je weten wat Cavallo Keukens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cavallo Keukens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cavallo Keukens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cavallo Keukens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Cavallo Keukens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cavallo Keukens

Bezoekers bekeken ook