Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag voor het brandveilig gebruiken van een pand, Sportlaan 6 te Nijverdal

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag voor het brandveilig gebruiken van een pand, Sportlaan 6 te Nijverdal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Wij hebben een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer D20171114538 voor het brandveilig gebruiken van het pand op de locatie Sportlaan 6 te Nijverdal. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Inzage Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn op afspraak in te zien bij de Publieksbalie van het Huis voor Cultuur en Bestuur te Nijverdal. De inzageperiode is 6 weken en start op 19 januari 2024. Procedure Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan Burgemeester en wethouders, postbus 200, 7440 AE in Nijverdal. Na afloop van de inzagetermijn nemen wij een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via gemeente@hellendoorn.nl of telefoonnummer 0548-630000.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 18-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. cdaf1a0c67bfbd5d3aee32ce0879b876

Gerelateerde berichten