De Bowlingboerderij

De Bowlingboerderij is een Bowlingbaan gelegen aan Koersendijk 5 in Nijverdal.

Meer informatie over De Bowlingboerderij in Nijverdal

Ervaar en geniet van de Twentse gastvrijheid bij De Bowlingboerderij. Het is weer mogelijk om te bowlen op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 12:00 tot 22:00 uur. Voor vragen, informatie en reserveringen kunt u mailen naar info@debowlingboerderij.nl of telefonisch contact opnemen via 0548 613 726. Naast bowlen biedt De Bowlingboerderij ook andere activiteiten aan, zoals de Twentse Toafel. Helaas is De Bowlingboerderij tijdelijk gesloten vanwege een grote brand op maandag 20 september 2021. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar het pand kon niet worden gered. Voor dringende vragen kunt u contact opnemen via info@debowlingboerderij.nl. Meer informatie zal gedeeld worden via de website en social media kanalen. Vriendelijke groeten.

Wil je weten wat De Bowlingboerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bowlingboerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bowlingboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bowlingboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar De Bowlingboerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bowlingboerderij

Bezoekers bekeken ook