De Galazaak Nijverdal

De Galazaak Nijverdal is een Galakledingwinkel gelegen aan Grotestraat 119 in Nijverdal.

Meer informatie over De Galazaak Nijverdal in Nijverdal

De Galazaak is een speciaalzaak voor feestelijke jurken, met vier grote winkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven. Ze hebben de grootste collectie galajurken in Nederland en bieden kwaliteit, service en betaalbaarheid. De winkels hebben veel paskamers en deskundig advies, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt. De Galazaak is ook actief op Facebook, waar ze hun nieuwe collectie presenteren. Ze zijn geen webshop, omdat ze geloven dat je jurken moet passen voordat je ze koopt. De winkels zijn makkelijk te bereiken en hebben parkeergelegenheid in de buurt. Naast galajurken bieden ze ook jurken voor bruidsmoeders en bruiloftsgasten, evenals avondjurken en feestjurken in verschillende kleuren en stijlen. Kortom, De Galazaak is dé plek om de perfecte jurk te vinden voor elke gelegenheid.

Wil je weten wat De Galazaak Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Galazaak Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Galazaak Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Galazaak Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar De Galazaak Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Galazaak Nijverdal

Bezoekers bekeken ook