De Nijverdalsche Brocanteur

De Nijverdalsche Brocanteur is een Antiekwinkel gelegen aan Constantijnstraat 9, B08 in Nijverdal.

Meer informatie over De Nijverdalsche Brocanteur in Nijverdal

De Nijverdalsche Brocanteur is een winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van brocante, antiek en curiosa. Helaas is de winkel niet elke week geopend, maar het is wel mogelijk om een afspraak te maken via het contactformulier op hun website. Het is belangrijk om aan te geven welke dag het beste uitkomt. In de winkel is het helaas niet mogelijk om te pinnen. Naast de fysieke winkel is De Nijverdalsche Brocanteur ook actief op Instagram, waar ze hun producten en contactgegevens delen. Het adres van de winkel is Constantijnstraat 9B-08, 7442 MC Nijverdal, Overijssel. Voor vragen en afspraken kan er gemaild worden naar info@denijverdalschebrocanteur.nl of gebeld worden naar 06 40147933. Het KvK-nummer van De Nijverdalsche Brocanteur is 58688749 en het BTW-nummer is NL002187806B43.

Wil je weten wat De Nijverdalsche Brocanteur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Nijverdalsche Brocanteur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Nijverdalsche Brocanteur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nijverdalsche Brocanteur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar De Nijverdalsche Brocanteur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Nijverdalsche Brocanteur

Bezoekers bekeken ook