De Regenboog

De Regenboog is een Protestantse kerk gelegen aan Hendrik Wormserstraat 1 in Nijverdal.

Meer informatie over De Regenboog in Nijverdal

De Regenboog en Het Centrum zijn geloofsgemeenschappen die een open en veelkleurige gemeenschap willen zijn, verenigd rond het Woord van God. Ze zoeken naar manieren om geloof en samenleven met elkaar te verbinden en relevant te maken in de huidige tijd. Er worden verschillende kerkdiensten en activiteiten georganiseerd, zoals doopdiensten, muziekdiensten en avondmaalsdiensten. Daarnaast is er nieuws over een gebedsbrief voor Israël en Gaza, een bijeenkomst om te herdenken wie ons zijn ontvallen, een oproep voor nieuwe leden van de Volkskerstzangcommissie en een jaargetijdenconcert van de Regenboogcantorij. Verder wordt er melding gemaakt van een Elvisdienst, een Startzondag en een onderzoeksrapport over de toekomst van kerkgebouwen. De contactinformatie van beide gemeenschappen wordt ook vermeld.

Wil je weten wat De Regenboog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Regenboog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Regenboog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Regenboog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar De Regenboog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Regenboog

Bezoekers bekeken ook