De Waterspetters

De Waterspetters is een Zwemschool gelegen aan Mensinkweg 56a in Nijverdal.

Meer informatie over De Waterspetters in Nijverdal

Stichting De Waterspetters is een zwemclub voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ze bieden zwemlessen aan voor het behalen van het NRZ diploma A/B/C, evenals mogelijkheden voor conditieverbetering, sport en spel in het water. De zwemslagen worden op een speelse manier geoefend en kinderen die niet mee kunnen komen bij reguliere zwemlessen worden individueel begeleid. De Waterspetters zijn licentiehouder van de Nationale Zwemdiploma's A, B en C. Er worden ook vrijwilligers gezocht.

Wil je weten wat De Waterspetters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Waterspetters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Waterspetters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Waterspetters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar De Waterspetters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Waterspetters

Bezoekers bekeken ook