DeWaaromFabriek

DeWaaromFabriek is een gelegen aan Grotestraat 59 in Nijverdal.

Meer informatie over DeWaaromFabriek in Nijverdal

DeWaaromFabriek is een mediabedrijf dat documentaires maakt waarin elke persoon een rol kan spelen. Ze doorbreken taboes, bespreken maatschappelijke thema's en behandelen dilemma's over gezondheid en leven. Ze maken cinematische films en video's voor verschillende doeleinden, zoals websites, e-learning en instructiemateriaal voor de gezondheidszorg. Daarnaast bieden ze ook livestreaming aan via mobiele regiesets en professionele webinars. Ze combineren ook foto's en filmbeelden om een boodschap te versterken. Ondanks de beperkingen van de coronacrisis zijn ze beschikbaar om te helpen bij filmproducties en livestreams, waarbij ze zich houden aan de RIVM-richtlijnen. Ze hebben beschermend materiaal en dragen zelf altijd een mondkapje.

Wil je weten wat DeWaaromFabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DeWaaromFabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DeWaaromFabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DeWaaromFabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar DeWaaromFabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DeWaaromFabriek

Bezoekers bekeken ook