Dorcas Winkel Nijverdal

Dorcas Winkel Nijverdal is een Kringloopwinkel gelegen aan Rijssensestraat 74a in Nijverdal.

Meer informatie over Dorcas Winkel Nijverdal in Nijverdal

Dorcas Winkel Nijverdal heet je welkom in hun tweedehandswinkel, waar je spullen kunt kopen waarvan de opbrengst bestemd is voor mensen in nood. Ze gaan verhuizen naar een nieuw pand dichter bij het centrum en bieden een grote korting van 75% aan om zo veel mogelijk goederen op te ruimen. De huidige winkel sluit op 31 oktober en zal na 14 dagen gesloten te zijn weer openen in het nieuwe pand op 15 november. Het inleveren van spullen is niet meer mogelijk vanaf 26 oktober, maar vanaf 15 november kunnen goederen weer aangeleverd worden. Ze zijn ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De opbrengst van de winkel gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Wil je weten wat Dorcas Winkel Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Winkel Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Winkel Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Winkel Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Dorcas Winkel Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Winkel Nijverdal

Bezoekers bekeken ook