Eat ME

Eat ME is een Catering gelegen aan Energiestraat 23-04 in Nijverdal.

Meer informatie over Eat ME in Nijverdal

Bij Eat ME Maaltijdservice & Catering kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Ze bieden bezorging aan op het door jou gekozen tijdstip, waarbij je direct online kunt betalen met iDEAL. Als je liever je bestelling wilt afhalen, kun je ook online bestellen en zorgen ze ervoor dat het eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Ook biedt Eat ME catering aan voor bijzondere gelegenheden, zoals buffetten, BBQ-pakketten en live cooking. Wil je een culinaire reis maken door de Nederlandse en Turkse keuken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Eat ME bevindt zich op Energiestraat 23-4 in Nijverdal.

Wil je weten wat Eat ME verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eat ME of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eat ME? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eat ME het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Eat ME reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eat ME

Bezoekers bekeken ook