Vacature: Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties

Aan het werk in Rijssen,  Overijssel als 1e monteur elektrotechnische installaties?

In de categorie Productie/Uitvoerend is een vacature vrijgekomen voor de functie van Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties. Je werkt hier in de Bouw/Installatie branche.

Je kunt per 23-04-2024 beginnen en de einddatum is op 22-06-2024. Je kunt aan de slag met een Stage contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties. 

Eisen vacature Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO  zijn. De functie is voor minimaal 1 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in Rijssen:


Salaris indicatie
Minimaal onbekend- onbekend

Werkperiode
23-04-2024 -22-06-2024

Werkuren
1-40

Locatie
Rijssen,Overijssel

Opleidingsniveau
MBO

Contracttype
 Stage

Branche
 Bouw/Installatie

Functietitel
Monteur Elektrische Installaties

Direct solliciteren
https://leerbanenmarkt.nl/leerbanen/leerbaan/rijssen/installatiebedrijf-ter-harmsel-bv/vacature-743bca75-8e82-44e6-aaf3-b4157393713b-25736

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Ter Harmsel Projecten door naar het volgende email adres onbekend ter name van onbekend te mailen. Bellen is ook mogelijk via onbekend. Vraag daarbij naar onbekend onbekend.

Zelf je vacature uitzetten via deNijverdalgids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties

Lijkt de vacature Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties in Rijssen iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Ter Harmsel Projecten. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Nijverdal.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of deNijverdalGids Redactie
deNijverdalGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deNijverdalgids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures nijverdal
  2. Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties Ter Harmsel Projecten 23-04-2024

Meer vacatures in Nijverdal