Eetcafé De Wieger

Eetcafé De Wieger is een Eetcafé gelegen aan Nijverdalsebergweg 1a in Nijverdal.

Meer informatie over Eetcafé De Wieger in Nijverdal

In het bosrijke gebied van de Nijverdalse Berg bevindt zich Eetcafé De Wieger. Het café is gelegen aan het Speelbospad, een mooie route met veel speelobjecten voor kinderen. Binnenkort zijn er douches beschikbaar voor bezoekers die na een sportieve activiteit willen opfrissen voordat ze gaan genieten van een hapje en drankje in het café. Voor een snelle hap of een ijsje is er ook een loketverkoop. De naam 'De Wieger' is afkomstig van een historische herberg die door de voorouders van de eigenaren werd beheerd. Deze herberg bood gastvrijheid aan Duitse landarbeiders die in de zomer naar Holland trokken om bij boeren te werken. Het eetcafé is te bereiken op het adres Nijverdalsebergweg 1a in Nijverdal. De actuele openingstijden van het café zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Eetcafé De Wieger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Wieger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Wieger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Wieger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Eetcafé De Wieger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Wieger

Bezoekers bekeken ook