Ezra Evangelische Gemeente

Ezra Evangelische Gemeente is een Evangelische kerk gelegen aan Het Advendohuis, Koersendijk 1 in Nijverdal.

Meer informatie over Ezra Evangelische Gemeente in Nijverdal

De Ezra evangelische gemeente is een jonge gemeente die in 2006 is ontstaan. De leden zijn afkomstig uit Nijverdal en de wijde omgeving. De visie van de gemeente is geïnspireerd op Ezra, een priester en Schriftgeleerde uit de oude tijd. Ze streven ernaar om als een priesterdienst te zijn, waar gelovigen dankoffers brengen. De gemeente komt wekelijks samen om God te lofprijzen en te aanbidden. Ze organiseren ook seminars, waarvan er binnenkort één zal beginnen met het thema 'PROFETEN'. De gemeente hecht veel waarde aan het betrekken van kinderen in hun diensten, zoals Jezus zei: "Laat de kinderen tot Mij komen en verhinder ze niet.".

Wil je weten wat Ezra Evangelische Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ezra Evangelische Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ezra Evangelische Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ezra Evangelische Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Ezra Evangelische Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ezra Evangelische Gemeente

Bezoekers bekeken ook