Fit 'n Ride bikefitting

Fit 'n Ride bikefitting is een Fietsenwinkel gelegen aan De Joncheerelaan in Nijverdal.

Meer informatie over Fit 'n Ride bikefitting in Nijverdal

Fit 'n Ride Bikefitting is gespecialiseerd in bikefitting voor sportieve fietsers, zoals mountainbikers, racefietsers, gravelbikers, cyclocrossers en tijdrijders. Een complete bikefitting duurt ongeveer 2 uur en kost €195,00. Tijdens de bikefitting worden verschillende aspecten van de fietspositie behandeld. Het Fit 'n Ride team bestaat uit Koen Paalman en Jasper Nijenkamp, beiden hebben veel ervaring met wielrennen en mountainbiken. Ze zijn gepassioneerd over fietsen en hebben veel kennis over het verbeteren van de fietspositie. Fit 'n Ride werkt samen met Bikesuperior, een fietsenwinkel gespecialiseerd in sportieve fietsers. Ze beschikken over moderne apparatuur en streven ernaar om de beste fietspositie te vinden voor comfort, efficiëntie en prestatie. De winkel biedt een warm welkom en een echte fietsomgeving.

Wil je weten wat Fit 'n Ride bikefitting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit 'n Ride bikefitting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit 'n Ride bikefitting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit 'n Ride bikefitting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Fit 'n Ride bikefitting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit ’n Ride bikefitting

Bezoekers bekeken ook