Fysio Centrum Nijverdal

Fysio Centrum Nijverdal is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Molenweg 9A in Nijverdal.

Meer informatie over Fysio Centrum Nijverdal in Nijverdal

Fysiocentrum Nijverdal is een fysiotherapiepraktijk die zich richt op de kwaliteit van behandeling, toegankelijkheid en klantvriendelijkheid. Ze zijn gecertificeerd als Pluspraktijk en Topzorg-Praktijk. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in houding en beweging en helpt bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten. Tijdens de behandeling wordt er individuele aandacht gegeven en wordt er gekeken naar persoonlijke doelen. Het onderzoek richt zich op de mogelijke oorzaken van de klachten en de invloed ervan op de houding en beweging van het lichaam. Bij de eerste afspraak wordt er uitgebreid gesproken over de klachten en wordt er bepaald of fysiotherapie nodig is. De behandeling wordt afgestemd op de persoonlijke situatie en doelen van de patiënt. Gespecialiseerde fysiotherapie kan worden ingeschakeld voor specifieke klachten of doelgroepen.

Wil je weten wat Fysio Centrum Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Centrum Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Centrum Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Centrum Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Fysio Centrum Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Centrum Nijverdal

Bezoekers bekeken ook