Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal is een Fysiotherapeut gelegen aan Nijkerkendijk 38-10 in Nijverdal.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal in Nijverdal

In Nijverdal is De Haere gevestigd in het Medisch Centrum Nijverdal. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel met de trap als lift bereikbaar. Er zijn verschillende behandelkamers en een grote oefenzaal met fitnessapparaten. Ook worden er groepslessen gegeven, zoals Fysiofit. De vestigingsleider van Nijverdal is Mark Boshove. Voor behandelingen kun je hier terecht bij verschillende medewerkers. Het secretariaat is op werkdagen aanwezig van 8:00-17:00 uur. Je kunt een afspraak maken door het formulier in te vullen op de website.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Nijverdal

Bezoekers bekeken ook