Kennisgeving ontvangst aanvraag het vergroten van de woning, Amstelstraat 12 te Nijverdal

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag het vergroten van de woning, Amstelstraat 12 te Nijverdal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 18 december 2023 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het vergroten van de woning op de locatie Amstelstraat 12 te Nijverdal. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00002137.ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Dit betekent dat wij over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag een besluit nemen. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. De termijn schort ook op als wij de aanvrager hebben gevraagd om aanvullende gegevens in te dienen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via gemeente@hellendoorn.nl of telefoonnummer 0548-630000.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 28-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. gmb-2023-557093

Gerelateerde berichten