Kennisgeving verlenging beslistermijn het verlengen van het dak en vervangen van een plat dak door een schuin dak, Baltinksweg 29 te Nijverdal

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verlenging beslistermijn het verlengen van het dak en vervangen van een plat dak door een schuin dak, Baltinksweg 29 te Nijverdal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Wij hebben op 19 januari 2024 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001976 voor het verlengen van het dak en vervangen van een plat dak door een schuin dak op de locatie Baltinksweg 29 te Nijverdal te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken.ProcedureTegen het verlengen van de beslistermijn kunt u geen bezwaarschrift of zienswijze indienen. Voor meer informatie over de procedure en voor het inzien van de aanvraag en de bijbehorende stukken kunt u contact met ons opnemen via gemeente@hellendoorn.nl of telefoonnummer 0548-630000.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. gmb-2024-38483

Gerelateerde berichten