Kennisgeving besluit op aanvraag het plaatsen van dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de woningen, H. Limbeekstraat 10 en 12 te Nijverdal

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag het plaatsen van dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de woningen, H. Limbeekstraat 10 en 12 te Nijverdal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Wij hebben op 2 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001945 voor het plaatsen van dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de woningen op de locatie H. Limbeekstraat 10 en 12 te Nijverdal. De vergunning is Toegekend.ProcedureIndien u belanghebbende bent, kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan Burgemeester en wethouders, postbus 200, 7440 AE Nijverdal. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op de dag nadat het besluit genomen is en bedraagt zes weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact met ons opnemen via gemeente@hellendoorn.nl of telefoonnummer 0548-630000.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. gmb-2024-57793

Gerelateerde berichten