Green Dakota

Green Dakota is een Veganistisch restaurant gelegen aan Keizerserf 36 in Nijverdal.

Meer informatie over Green Dakota in Nijverdal

Green Dakota is een veganistische winkel met een kleine tearoom waar veganistische thee-arrangementen worden geserveerd. De hapjes komen uit alle windstreken van de wereld en kunnen ook gekocht worden in de winkel. De naam Green Dakota verwijst naar planten en de indiaanse betekenis van Dakota, namelijk bondgenoot/vriend. De visie van Green Dakota is dat in westerse landen te veel wordt geconsumeerd, met name vlees, vis en kant-en-klare gerechten. Dit heeft geleid tot welvaartsziektes zoals hartziektes, diabetes en obesitas. Door meer plantaardig te eten kunnen deze ziektes verminderd worden. Er zijn voorbeelden van mensen die door plantaardig eten genezen zijn of waarbij de ziektes sterk verminderd zijn. Daarnaast heeft plantaardige productie minder impact op de natuur. Green Dakota wil bijdragen aan het bekend maken van veganistische gerechten en producten uit verschillende windstreken, evenals heerlijke zelfgemaakte kruidenthee. Je kunt langskomen in de winkel voor veganistische producten en een veganistisch high tea arrangement reserveren om de smaken van de hele wereld te proeven. Thee arrangementen zijn beschikbaar vanaf €19,75 per persoon en kunnen minimaal één dag van tevoren gereserveerd worden. Producten kunnen besteld worden en opgehaald worden in Nijverdal. De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:30 uur. Reserveren voor een thee arrangement kan via telefoonnummer 06-44412158 of per e-mail naar thegreendakota@gmail.com.

Wil je weten wat Green Dakota verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Green Dakota of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Green Dakota? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Green Dakota het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Green Dakota reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Green Dakota

Bezoekers bekeken ook