Grillroom-Cafetaria De Watertoren

Grillroom-Cafetaria De Watertoren is een Snackbar gelegen aan P.C. Stamstraat 4 in Nijverdal.

Meer informatie over Grillroom-Cafetaria De Watertoren in Nijverdal

Snackbar de Watertoren is een grillroom-cafetaria in Nijverdal die in het najaar van 2020 haar deuren heeft geopend. Het pand is jong en sfeervol, met led tv's en een moderne inrichting. Ze bieden kwaliteitssnacks, friet en verse grillgerechten, evenals een scala aan frisdranken. De cafetaria onderscheidt zich door duurzaam gefrituurde producten van goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Tijdens drukke uren kan het langer duren voordat u iemand aan de lijn krijgt, dus het wordt aanbevolen om uw bestelling tijdig door te geven of persoonlijk langs te komen. Kortom, u bent van harte welkom bij Grillroom-Cafetaria de Watertoren!

Wil je weten wat Grillroom-Cafetaria De Watertoren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grillroom-Cafetaria De Watertoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grillroom-Cafetaria De Watertoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grillroom-Cafetaria De Watertoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Grillroom-Cafetaria De Watertoren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grillroom-Cafetaria De Watertoren

Bezoekers bekeken ook