HEMA Nijverdal

HEMA Nijverdal is een Warenhuis gelegen aan Keizerserf 22-24 in Nijverdal.

Meer informatie over HEMA Nijverdal in Nijverdal

Bij HEMA Nijverdal kun je terecht voor allerlei producten, zoals taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en zelfs een restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Het is ook mogelijk om artikelen te retourneren of te ruilen binnen 30 dagen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte producten, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast kun je bij HEMA Nijverdal ook je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. Mocht een artikel niet op voorraad zijn in de winkel, dan kun je online de winkelvoorraad bekijken.

Wil je weten wat HEMA Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar HEMA Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Nijverdal

Bezoekers bekeken ook