Het Ravijn

Het Ravijn is een Openbaar zwembad gelegen aan Piet Heinweg 16 in Nijverdal.

Meer informatie over Het Ravijn in Nijverdal

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Het Ravijn - zwem sport zorg - gebruik van cookies. Door het accepteren van cookies word je herkend en kan de website worden afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast kunnen relevante informatie en advertenties worden getoond. Het Ravijn - zwem sport zorg - is een hoogwaardige accommodatie die voldoet aan de eisen van de actuele sportbeoefening. Met honderdduizenden sportieve bezoeken per jaar draagt het complex bij aan de sociale kwaliteit van de lokale samenleving. Er gelden huisregels voor een prettig, veilig en gezellig bezoek. De openingstijden van de zwembaden kunnen worden gevonden op de website. Er zijn verschillende activiteiten zoals aquasporten onder begeleiding en de school van de week. Ook zijn er tarieven voor het gebruik van de zwembaden. Daarnaast worden er verschillende evenementen georganiseerd zoals pompoen snijden, heksendisco en winterwonderland. Voor meer informatie en contact kan de website worden bezocht.

Wil je weten wat Het Ravijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Ravijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Ravijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Ravijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Het Ravijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Ravijn

Bezoekers bekeken ook