Het Vinkenest Nijverdal

Het Vinkenest Nijverdal is een Bed & Breakfast gelegen aan Ericaweg 26 in Nijverdal.

Meer informatie over Het Vinkenest Nijverdal in Nijverdal

Bed & breakfast Het Vinkenest in Nijverdal is een duurzaam ingerichte bed & breakfast met een eigen entree. De kamers, genaamd 'De Vink' en 'Het Nest', zijn voorzien van luxe boxsprings en een compleet ingerichte badkamer. Beide kamers hebben koffie- en theefaciliteiten, een interactieve televisie en gratis wifi. Daarnaast bieden ze nachtverlichting en een usb-aansluiting in de nachtlampjes. Gasten kunnen ook gebruik maken van de huiskamer, waar het ontbijt wordt geserveerd. Het ontbijt bestaat uit duurzame en lokale producten. Voor fietsers is er de mogelijkheid om de fietsen in de garage te stallen. De prijzen van de kamers variëren per periode, met een minimale verblijfsduur van 2 nachten tijdens nationale feestdagen. Gasten kunnen contact opnemen voor speciale tarieven en arrangementen.

Wil je weten wat Het Vinkenest Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Vinkenest Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Vinkenest Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Vinkenest Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Het Vinkenest Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Vinkenest Nijverdal

Bezoekers bekeken ook