Heutink Primair Onderwijs B.V.

Heutink Primair Onderwijs B.V. is een Schoolartikelen gelegen aan Anders Celsiusstraat 15 in Nijverdal.

Meer informatie over Heutink Primair Onderwijs B.V. in Nijverdal

Heutink is al meer dan 100 jaar actief in het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen en professionals. Ze hebben verschillende acties en aanbiedingen, zoals het spellenpakket Missie Klimaat voor kinderen van 10-12 jaar om actief bezig te zijn met burgerschap en klimaatverandering. Daarnaast bieden ze ook een boekenbox aan met vijf boeken over inrichten, organiseren, knutselen, spelen en ontwikkelen voor kinderopvang en BSO. Verder hebben ze een nieuw kerstassortiment en inspirerende kerstideeën. Heutink vernieuwt regelmatig het assortiment, dus er zijn ook artikelen die uit het assortiment gaan. Ze hebben ook inrichtingsconcepten gestoeld op visie, waar je een kijkje kunt nemen bij Beroepscampus Middelharnis. Daarnaast organiseren ze dit schooljaar verschillende thema- en methodemiddagen, webinars en andere events, die je kunt vinden in de eventkalender. Er zijn ook nieuwe producten zoals Missie Klimaat, een zitkubus, strijkkralen en een Grow a garden set. Ten slotte bieden ze ook een online shop aan waar je alles kunt vinden en bestellen, een klantenservice voor vragen en informatie, en actuele brochures en acties die je kunt downloaden. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en acties.

Wil je weten wat Heutink Primair Onderwijs B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heutink Primair Onderwijs B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heutink Primair Onderwijs B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heutink Primair Onderwijs B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Heutink Primair Onderwijs B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heutink Primair Onderwijs B.V.

Bezoekers bekeken ook