Hooked Seafood

Hooked Seafood is een Visrestaurant gelegen aan Grotestraat 232 in Nijverdal.

Meer informatie over Hooked Seafood in Nijverdal

Hooked Seafood is een uniek visrestaurant in Nijverdal en omgeving dat bekend staat om het werken met verse ingrediënten. Mensen zijn lovend over het restaurant en prijzen het heerlijke eten, de smaaksensatie en de romantische sfeer. Het restaurant is nieuw in Nijverdal en wordt gezien als een aanwinst voor de stad. De contactgegevens van het restaurant zijn Grotestraat 232, 7443 BT Nijverdal en het telefoonnummer is 0548 549 328. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag, maar op woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur geopend.

Wil je weten wat Hooked Seafood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hooked Seafood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hooked Seafood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hooked Seafood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Hooked Seafood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hooked Seafood

Bezoekers bekeken ook