JONI connect dance & sport lifestyle

JONI connect dance & sport lifestyle is een Dansschool gelegen aan in .

Meer informatie over JONI connect dance & sport lifestyle in

JONI Connect is een dans- en sportlifestylebedrijf gevestigd in Nijverdal. Ze bieden verschillende lessen en hebben ook een merchandise assortiment. Als je geïnteresseerd bent, kun je je nu inschrijven op hun website. Ze benadrukken dat dromen werkelijkheid kunnen worden en moedigen mensen aan om contact met hen op te nemen. Ze zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Daarnaast bedanken ze mensen voor hun berichten en delen ze hun algemene voorwaarden en privacyverklaring. JONI Connect is actief sinds 2022 en wordt beheerd door myrtheboksem.nl.

Wil je weten wat JONI connect dance & sport lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JONI connect dance & sport lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JONI connect dance & sport lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JONI connect dance & sport lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar JONI connect dance & sport lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JONI connect dance & sport lifestyle

Bezoekers bekeken ook