Kelder Auto's

Kelder Auto's is een Dealer van tweedehands auto's gelegen aan Energiestraat 5 in Nijverdal.

Meer informatie over Kelder Auto's in Nijverdal

Bij Kelder Auto's kunt u terecht voor de inruil van allerlei voertuigen, zoals auto's, campers, boten, motoren en recreatiewoningen. Het bedrijf is opgericht in 1996 door de eigenaar, die eerder als monteur en verkoper bij een dealerbedrijf heeft gewerkt. Ze richten zich voornamelijk op de verkoop van ex-lease auto's, die altijd goed onderhouden zijn en voorzien zijn van onderhoudsboekjes. Omdat ze geen dure showroom hebben, zijn de prijzen erg laag. Ze hebben ook een online verbinding met de Nationale Auto Pas om de correcte kilometerstanden te kunnen aantonen. Het aanbod van auto's is gevarieerd in merk en prijsklasse. U bent van harte welkom om langs te komen voor een proefrit, een inruilprijs of gewoon een kop koffie.

Wil je weten wat Kelder Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kelder Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kelder Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kelder Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kelder Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kelder Auto’s

Bezoekers bekeken ook