Kerk De Levensbron

Kerk De Levensbron is een Christelijke kerk gelegen aan Nijkerkendijk 20 in Nijverdal.

Meer informatie over Kerk De Levensbron in Nijverdal

Dit is de website van De Levensbron in Nijverdal, een onderdeel van de Nederlandse Gereformeerde Kerken. Op deze site vinden gemeenteleden alle actuele informatie en kunnen gasten lezen over ons geloof en verschillende activiteiten. Bezoekers worden uitgenodigd om rond te kijken op de site en om één van de diensten te beluisteren. De morgendiensten worden live uitgezonden via de website, kerkomroep.nl en ons YouTube-kanaal. De avonddiensten (alleen op zondagen met het Heilig Avondmaal) worden live uitgezonden via kerkomroep.nl (alleen geluid, later terug te luisteren). Tijdens de morgendiensten is er bijbelklas voor kinderen van groep 1 t/m 6 en crèche voor de jongere kinderen. Kijk op de website voor meer informatie.

Wil je weten wat Kerk De Levensbron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerk De Levensbron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerk De Levensbron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerk De Levensbron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kerk De Levensbron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerk De Levensbron

Bezoekers bekeken ook