Kikke in Huis

Kikke in Huis is een Woonwinkel gelegen aan De Joncheerelaan 54 in Nijverdal.

Meer informatie over Kikke in Huis in Nijverdal

Kikke in Huis heeft aangekondigd dat ze hun winkel gaan sluiten op 31 oktober. Ze zijn trots op wat ze hebben bereikt en dankbaar voor het vertrouwen en de samenwerking met hun klanten. Ondanks de sluiting van de winkel zullen ze wel doorgaan met het geven van interieuradvies, ontwerpen en eindstyling. Ze geloven in de kracht van een persoonlijke benadering en werken nauw samen met hun klanten om hun wensen en behoeften te bespreken. Ze helpen ook bij het bestellen en leveren van materialen, meubels en accessoires, en zorgen ervoor dat het huis van de klant helemaal af is. Kikke in Huis staat bekend om hun focus op beleving en sfeer, en ze bieden verschillende interieurpakketten en eindstyling aan. Ze zijn te bereiken op hun adres in Nijverdal en via telefoon en e-mail. Daarnaast maken ze gebruik van cookies op hun website.

Wil je weten wat Kikke in Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kikke in Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kikke in Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kikke in Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kikke in Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kikke in Huis

Bezoekers bekeken ook