Kinderopvang More for Kids

Kinderopvang More for Kids is een Kinderopvang gelegen aan Kappertsweg 7 in Nijverdal.

Meer informatie over Kinderopvang More for Kids in Nijverdal

Kinderopvang More for Kids Nijverdal is een onderscheidende kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze bieden liefde, tijd en aandacht aan ieder kind en volgen de individuele ontwikkeling van elk kind. De kinderopvang heeft een huiselijke sfeer en er zijn maximaal 13 kinderen per groep. Ze bieden workshops aan in hun dagprogramma, evenals muziekplezier en een moestuin die de kinderen zelf verzorgen. Er is professionele begeleiding beschikbaar voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en er is een ouderportaal via Konnect. De kinderopvang heeft een goede samenwerking met ouders en de uurprijs is inclusief dagopvang, luiers, voeding, workshops en het ouderportaal. Ouders zijn enthousiast over More for Kids en vinden dat hun kinderen met plezier naar de opvang gaan en er stralen. De medewerkers van More for Kids zijn liefdevol en toegewijd en zorgen voor een leuke en leerzame dag voor de kinderen. De visie van de oprichtster van More for Kids is dat kinderopvang moet aansluiten bij de behoeften van het kind en dat ieder kind op zijn eigen manier moet kunnen stralen. More for Kids biedt kleine groepen en werkt vraaggericht om aan de behoeften van ieder individueel kind te voldoen.

Wil je weten wat Kinderopvang More for Kids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang More for Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang More for Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang More for Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kinderopvang More for Kids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang More for Kids

Bezoekers bekeken ook