Kota Radja

Kota Radja is een Chinees restaurant gelegen aan Rijssensestraat 86 in Nijverdal.

Meer informatie over Kota Radja in Nijverdal

Het Chinees-Indisch restaurant Kota Radja in Nijverdal was een tijdlang gesloten vanwege het coronavirus. In eerste instantie leek het niet verstandig om het restaurant te openen vanwege het contact tussen werknemers en klanten. Maar nu is het restaurant weer geopend en het keuzemenu is ook terug. Er is niets veranderd aan het menu en de tijdelijke menu's blijven ook nog beschikbaar. Daarnaast heeft het restaurant eindelijk een website, zodat klanten zonder Facebook-account ook toegang hebben tot de afhaal prijslijst en menu's. Op de website wordt nog aan onderhoud gewerkt, maar ze zullen hun best doen om alles zo snel mogelijk beschikbaar te maken. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen via telefoon, e-mail, Facebook of ze kunnen langskomen in het restaurant. De openingstijden zijn maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 tot 20:30 uur.

Wil je weten wat Kota Radja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kota Radja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kota Radja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kota Radja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kota Radja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kota Radja

Bezoekers bekeken ook