Lingerie Nijverdal

Lingerie Nijverdal is een Lingeriewinkel gelegen aan Henri Dunantplein 3 in Nijverdal.

Meer informatie over Lingerie Nijverdal in Nijverdal

Lingerie Nijverdal is een lingeriespeciaalzaak in het centrum van Nijverdal met A-merken lingerie en badmode in de maten A t/m K. Het team van lingeriestylistes zorgt ervoor dat elke vrouw de juiste maat krijgt aangemeten en er mooi en zelfverzekerd uit kan zien. Berlinda en Danique, moeder en dochter, runnen de winkel en hebben zich gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses, prothese lingerie en prothese badmode. Ze zijn Mammacare adviseuses en hebben een speciale ruimte op de eerste verdieping ingericht voor Mammacare. Hier helpen ze vrouwen in een moeilijke periode om de juiste prothese te vinden, wat vaak verlichting en zelfvertrouwen geeft. Lingerie Nijverdal heeft een prachtige collectie samengesteld met A-merken zoals Prima Donna, Marie Jo, Mey, Aubade, Roidal en Maryan Mehlhorn. Ze bieden persoonlijk advies op maat en nodigen klanten uit om langs te komen in de winkel om geïnspireerd te worden en opgemeten te worden door een van de lingeriestylistes.

Wil je weten wat Lingerie Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lingerie Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lingerie Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lingerie Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Lingerie Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lingerie Nijverdal

Bezoekers bekeken ook