Loopcentrum voor Sport en Orthopedie

Loopcentrum voor Sport en Orthopedie is een Orthopedische schoenenwinkel gelegen aan Kerkstraat 6 in Nijverdal.

Meer informatie over Loopcentrum voor Sport en Orthopedie in Nijverdal

Loopcentrum voor Sport en Orthopedie is een orthopedisch schoentechnisch bedrijf in Nijverdal, opgericht in 1992. Ze zijn gespecialiseerd in reflexologie, hypermobiliteit, orthopedie en kinderorthopedie. Hun missie is om mensen met een bewegingsbeperking te adviseren en begeleiden naar optimale bewegingsvrijheid. Ze onderscheiden zich van andere bedrijven door hun geavanceerde aanmeetprocedure, waarbij ze gebruik maken van de unieke vacuümkussen-methodiek om driedimensionale mallen te maken voor de optimale pasvorm van aangepaste schoenen. Ze bieden ook voetreflexbehandelingen en voetmassages aan. Het verbeteren van het bewegen door middel van aangepast schoeisel staat centraal in hun werk. Dit brengt de mens zelf in beweging, wat leidt tot groei en bewustzijn. Meer bewustzijn leidt tot meer vrijheid, wat stimuleert om nog meer in beweging te komen.

Wil je weten wat Loopcentrum voor Sport en Orthopedie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loopcentrum voor Sport en Orthopedie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loopcentrum voor Sport en Orthopedie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loopcentrum voor Sport en Orthopedie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Loopcentrum voor Sport en Orthopedie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loopcentrum voor Sport en Orthopedie

Bezoekers bekeken ook