Lunchroom het Dunant

Lunchroom het Dunant is een Brunchrestaurant gelegen aan Henri Dunantplein 15 in Nijverdal.

Meer informatie over Lunchroom het Dunant in Nijverdal

Lunchroom het Dunant is een gezellige lunchroom in Nijverdal waar je terecht kunt voor heerlijke koffie, ontbijt, high tea's en lunch. Het restaurant opende in 2011 onder de naam Délifrance Nijverdal, maar sinds 2020 gaat het verder als Lunchroom het Dunant. Ze bieden een variëteit aan rijkelijk belegde broodjes en hebben ook een glutenvrij menu. Je kunt ervoor kiezen om in het restaurant te genieten, je bestelling af te halen of deze te laten bezorgen in de omgeving van Nijverdal. Daarnaast bieden ze ook heerlijke ijscoupes en ijskoffie aan. Bij mooi weer kun je genieten op het terras op het Henri Dunantplein, midden in het centrum. Volg Lunchroom het Dunant op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden en speciale acties. Lunchroom het Dunant is de ideale plek om te genieten van uit eten gaan, lunchen of koffie drinken in Nijverdal. Het adres is Henri Dunantplein 15, 7442 NP Nijverdal en de openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Lunchroom het Dunant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom het Dunant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom het Dunant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom het Dunant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Lunchroom het Dunant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom het Dunant

Bezoekers bekeken ook