New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Grotestraat 264 in Nijverdal.

Meer informatie over New York Pizza in Nijverdal

Bij het selecteren van een vestiging kun je profiteren van een tijdelijke actie, namelijk de Italian Sausage & Pepperoni pizza. Deze pizza heeft een glutenvrije bodem, maar omdat hij bereid wordt in een omgeving waar ook gluten aanwezig zijn, kunnen ze niet garanderen dat de pizza na bereiding 100% glutenvrij is. Daarom wordt de pizza glutenvrij genoemd. De pizza wordt niet gesneden en sommige toppings zijn niet mogelijk. Er zijn ook andere acties zoals de Double tasty en Four tasty pizza's, waarbij je je eigen pizza kunt samenstellen met verschillende smaken en toppings. Daarnaast zijn er nog verschillende andere pizza's zoals de Pesto Chicken pizza, BBQ Hot & Spicy pizza, Green Veggie Delight, Garlic Chicken & Spinach pizza, Banana Pepper(oni) pizza, Caprese pizza, Zwarte Truffel pizza, Margherita pizza, Margherita di Bufala, 4 Cheese pizza en Hete kip pizza. Ook bij deze pizza's geldt dat ze glutenvrij zijn, maar niet 100% gegarandeerd glutenvrij vanwege de omgeving waarin ze bereid worden. Bij alle pizza's worden bepaalde toppings verwijderd om de pizza glutenvrij te houden.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook