Nijsink Installatietechniek B.V.

Nijsink Installatietechniek B.V. is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Energiestraat 11 in Nijverdal.

Meer informatie over Nijsink Installatietechniek B.V. in Nijverdal

Sinds 1993 is Nijsink Installatietechniek gespecialiseerd in de service, onderhoud en verkoop van CV-Ketels, airconditioning en warmtepompen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Het bedrijf heeft ervaren monteurs die problemen en storingen kunnen verhelpen. Goed onderhoud is essentieel om onnodig gas- of stroomverbruik te voorkomen en de kans op storingen te verminderen. Periodiek onderhoud zorgt voor veiligheid, lagere energiekosten en een langere levensduur. Nijsink Installatietechniek biedt installatie, service en onderhoud voor CV-Ketels, airconditioning, warmtepompen, verwarmingsinstallaties en mobiele airconditioning. Het bedrijf bedient de regio's Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Hulsen, Marle, Rijssen, Holten, Wierden, Enter, Hoge Hexel, Notter, Almelo, Vriezenveen, Den Ham, Vroomshoop, Lemele, Lemelerveld, Raalte, Luttenberg, Mariënheem en Ommen. Ze werken met verschillende merken, waaronder Nefit, Vaillant, Bosch, Remeha, Atag, Intergas, Toshiba, Haier, Carrier, Daikin, Samsung, Panasonic en nog veel meer. Het bedrijf biedt ook diensten op het gebied van zonnepanelen en heeft een klantenservice en online service beschikbaar.

Wil je weten wat Nijsink Installatietechniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijsink Installatietechniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijsink Installatietechniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijsink Installatietechniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Nijsink Installatietechniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijsink Installatietechniek B.V.

Bezoekers bekeken ook