Kennisgeving besluit op een aanvraag van een omgevingsvergunning voor de locatie G van der Muelenweg 2 in Nijverdal (OLO 8283641).

DeNijverdalgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een aanvraag van een omgevingsvergunning voor de locatie G van der Muelenweg 2 in Nijverdal (OLO 8283641)..

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Provincie Overijssel heeft op 21 december 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de locatie G van der Muelenweg 2 in Nijverdal. Het betreft een aanvraag voor een milieuneutrale verandering. Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben besloten de omgevingsvergunning te verlenen. De reguliere voorbereidingsprocedure is van toepassing. Het besluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie.De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle en de Omgevingsdienst Twente, Haven Zuidzijde 30 in Almelo. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen. Mocht u de stukken bij de Omgevingsdienst Twente willen inzien dan kunt u hiervoor bellen met telefoonnummer 0546-749 500. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen.In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor belanghebbenden voor het instellen van bezwaar.Nadere inlichtingen: Omgevingsdienst Twente, 0546-749 500.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deNijverdalgids.nl op 29-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nijverdal, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNijverdalgids.nl
Redactie deNijverdalgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijverdal
  2. prb-2024-2613

Gerelateerde berichten